Tasotiivisteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laippa- ja tasotiivisteet tarvittaessa mittatilaustyönä

KP-Teknik Oy maahantuo luotettavasti Chestertonin laippa- ja tasotiivisteet sekä muut tiivisteet muun muassa teollisuuden tarpeisiin.

Saat kauttamme nopeasti ja kätevästi standardikokoiset laippatiivisteet useista eri materiaaleista valmistettuna. Toimitamme metallitiivisteet, kuten kampa- ja spiraalitiivisteet, suoraan varastostamme.

Muista myös mittatilaustyönä tehdyt levytiivisteet!

Kysy lisää

Laippa- ja tasotiivisteet

Laippa/Tasotiivisteet-esite

Leikattavat levytiivistemateriaalit

Chesterton-levytiivisteet ehkäisevät esimerkiksi neste- ja kaasuvuotoja. Levytiivisteillä muodostetaan sulku tiivistettävien pintojen väliin. Tiivistemalleja on monia erilaisia, ja oma tiiviste kannattaa valita käyttötarve ja -kohde huomioon ottaen. Me autamme tiivistemallin valinnassa.

Kampaprofiilitiivisteet

Kampaprofiilitiivisteitä käytetään korkeaa luotettavuutta vaativissa kohteissa. Kauttamme saat kätevästi ja nopeasti sekä standardi-, että erikoiskokoisena olevat kampaprofiilitiivisteet.

Spiraalitiivisteet

Laajasti käytössä olevat standardikokoiset spiraalitiivisteet eri materiaalivaihtoehdoilla suoraan hyllystä.

Laippajouset

Laippajousia käytetään osana tiivistysjärjestelmää. Niiden avulla voit estää vuodot, jotka aiheutuvat esimerkiksi lämpötilojen muutoksesta tai mekaanisesta shokista. Laippajouset kompensoivat muuttuvia olosuhteita. Jousien avulla saat tiivisteen, joka pitää varmasti kaikenlaisissa olosuhteissa.

Etkö ole varma, mikä tiiviste sopii sinun tarpeisiisi parhaiten? Kysy meiltä rohkeasti apua ja lisätietoja.

Tilaa tasotiivisteet valmiiksi leikattuina

KP-Teknik Oy palvelee asiakkaitaan huipputeknologiaa hyödyntäen. Käytössämme on CAD-ohjattu tasotiivisteleikkuri, jonka avulla pystymme toimittamaan tasotiivisteet toiveidesi mukaan nopeana mittatilaustyönä.
Kerro meille, minkälaiset tasotiivisteet tarvitset. Me toimitamme huippulaatuiset Chesterton-tasotiivisteet valmiiksi leikattuina pyytämissäsi mitoissa nopeasti ja edullisesti.

Kestävät Chesterton-tasotiivisteet

Tasotiivisteiden valinnassa on otettava huomioon esimerkiksi tiivistettävä kohde, lämpötila, paine ja monet muut tekijät. Me autamme sinua valitsemaan sopivan tiivisteen Chesterton-tiivisteiden kattavasta valikoimasta.

Miksi valita Chesterton-tiiviste? Laadukkaaseen tiivistämiseen panostaminen säästää pitkällä aikavälillä sekä rahaa että aikaasi, sillä säästät huolto- ja korjauskuluissa.
Chesterton-tiivisteet on kehitetty ja testattu kestämään käyttöä. Esimerkiksi niin kutsuttu Chesterton Live Loading -tekniikka – joka merkitsee käytännössä muuttuvan kuormituksen tekniikkaa – on nykyään maailmanlaajuinen standardi pitkäaikaisille ja kestäville tasotiivisteille. Tekniikkaa käytti ensimmäisenä Chesterton.

Laippa- ja tasotiivisteiden valinnassa kannattaa käyttää apuna asiantuntijaa.