Kunnossapitotuotteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuoliset kunnossapitotuotteet

KP-Teknik Oy myy korkealaatuisia teollisuusalan kunnossapitotuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa työstökoneiden leikkuunesteet, puhdistusaineet ja voiteluaineet erikoiskohteisiin.
Kunnossapito esite

Teipit

GoldEnd 800 -teippi

Chestertonin GoldEnd 800 -teippi on suunniteltu kierteiden tiivistämiseen. Erittäin tiheä ja muovautuva tiivistysteippi palvelee myös vaativissa olosuhteissa. Teippi ei repeä ja se sisältää enemmän PTFE:tä senttiä kohti kuin mikään muu kierteiden tiivistämiseen tarkoitettu tiivistysteippi.

Voitelu

Voiteluaineet tuotantoketjun eri osa-alueisiin ja kunnossapitoon parantamaan tehokkuutta, pidentämään laitteiden kestoikää.
Voiteluaineet esite

Puhdistus

Tehokkaat puhdistusaineet on suunniteltu parantamaan prosessien tuottavuutta.

Monikäyttöinen muovautuva polymeeritasotiiviste 860

Chestertonin muovautuva polymeeritasotiiviste 860 on monikäyttöinen polymeeritiivistemassa, joka muovautuu kätevästi kohteen mukaan. Joustavalla tiivistemassalla voi täyttää erilaiset pintojen epätasaisuudet ja lopettaa näin tihkumiset ja vuodot.

Massa soveltuu lähes kaikenlaisiin tasotiivistetarpeisiin. Käytä kestävää massaa esimerkiksi reikien täyteaineena, tasotiivisteiden uusimiseen, laippojen pinnoille, putkenosiin, onteloihin tai naarmuihin. Massan poistaminen on yksinkertaista, sillä se ei takerru pintoihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää KP-Teknik Oy:n maahantuomista laadukkaista Chesterton-tuotteista. Toimipisteemme sijaitsee Kotkassa, mutta palvelemme asiakkaita laajalla alueella Suomessa – ota yhteyttä!
Lue myös ARC-pinnoitteista

KP-Teknik Oy maahantuo monipuoliset kunnossapitotuotteet tehdaskäyttöön. Tee tilaus tai kysy lisää!