Pinnoitteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tasokkaat ARC-pinnoitteet

KP-Teknik Oy:n maahantuomat ARC-pinnoitteet tarjoavat tehokkaan suojan teollisuuden komponenteille ja rakenteille.

Chestertonin ARC-pinnoitteet suojaavat tehokkaasti muun muassa eroosiolta ja syöpymiseltä.
ARC-pinnoitteet esite

Laadukas ARC-pinnoite – tehokas tapa taistella kulumista vastaan

Teollisuudessa laitteet, komponentit ja rakenteet altistuvat jatkuvasti esimerkiksi hankaukselle, kemikaalisille aineille, korroosiolle ja eroosiolle. Voit suojata laitteitasi ARC-pinnoitteella – parhaan mahdollisen pinnoitteen tarjoavat Chestertonin laadukkaat pinnoiteaineet.

Chestertonin ARC-pinnoitteet soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin teollisuusympäristöihin. Ne tarjoavat tehokkaan suojan ja sisältävät niukasti VOC-yhdisteitä. Me autamme asiakkaitamme oikean ARC-pinnoitteen valinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää valikoimastamme sekä pinnoitteiden ominaisuuksista!

Pinnoitteet betonille

Chestertonin ARC-betonipinnoitteet suojaavat betonielementtejä lämpölaajenemiselta. Lämpötilavaihteluihin liittyvä laajeneminen ja kutistaminen aiheuttavat helposti halkeilua betonielementeissä. Myös pinnoite voi irrota. Laadukkaan pinnoitteen avulla lämpölaajenemisen vaikutukset voi kuitenkin minimoida. Chestertonin pinnoitteet toimivat tehokkaasti betonipinnoilla, joten säästät huolto- ja korjauskustannuksissa.

Pinnoitteet metallille

Chestertonin laadukkailla ARC-metallipinnoitteilla voit suojata ja vahvistaa erilaisia metallirakenteita. Tehokkaalla pinnoitteella on mahdollista estää muun muassa abraasiota, korroosiota, eroosiota ja monia muita vaurioita. Ongelmia ehkäisemällä vähennät merkittävästi huoltojen ja korjausten tarvetta ja minimoit samalla niistä syntyviä kustannuksia.

Chestertonin ARC-pinnoitteet suojaavat kaikenlaiset teollisuusalan laitteet ja komponentit.