Palvelut

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelumme:

Tasotiivisteiden leikkaus levymateriaaleista

KP-Teknik Oy palvelee asiakkaitaan huipputeknologiaa hyödyntäen. Käytössämme on CAD-ohjattu tasotiivisteleikkuri, jonka avulla pystymme toimittamaan tasotiivisteet toiveidesi mukaan nopeana mittatilaustyönä.

Kerro meille, minkälaiset tasotiivisteet tarvitset. Me lähetämme huippulaatuiset Chesterton-tasotiivisteet valmiiksi leikattuina pyytämissäsi mitoissa nopeasti ja edullisesti.
Kysy lisää

Mekaanisten tiivisteiden asennus ja kunnostus

Certified Repair Center

Mekaanisten tiivisteiden asennuspalvelut ja asennuksien koulutukset saatavilla kauttamme.

Kunnostamme mahdollisuuksien mukaan mekaaniset tiivisteet varaosilla uutta vastaaviksi. Olemme Chestertonin valtuuttama Certified Repair Center.

Tiivisteratkaisut eri kohteisiin

Pyrimme parantamaan asiakkaidemme henkilöstön ammattitaitoa tuotteidemme asennukseen, käyttöön ja huoltoon liittyen. Silloin on mahdollista saavuttaa täysimittaiset edut elinkaarikustannuksissa: luotettavuus, energiansäästö, vedensäästö ym. Kun kaikki tehdään oikein ja kerralla kuntoon, saavutetaan paras mahdollinen taloudellinen tulos, joka on paras mahdollinen tilanne myös ympäristön kannalta – Keeping The Planet Clean!

Työskentelemme kentällä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja autamme ratkaisemaan tiivistykseen ja laitteiden luotettavuuteen liittyviä haasteita. Chesterton-tiivisteratkaisut kohentavat laitteiden käyttövarmuutta ja optimoivat energiankulutuksen. Toimivien, korkealaatuisten ja kestävien tiivisteiden avulla ehkäiset veden ja energian turhaa kulutusta, mikä merkitsee selvää säästöä yrityksellesi.

Palvelemme ammattitaidolla. Maahantuontiyrityksemme kokenut tiimi palvelee sinua vankalla kokemuksella.