Punostiivisteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laadukkaat punostiivisteet kaikkiin kohteisiin

KP-Teknik Oy tarjoaa täyden valikoiman Chesterton-punostiivisteratkaisuja pyöriviin ja staattisiin kohteisiin. Ratkaisut auttavat asiakaslaitoksia noudattamaan jatkuvasti tiukentuvia ympäristönsuojeluvaatimuksia ja pienentämään merkittävästi energian ja veden kulutusta.
Kysy lisää

Punostiivisteet eri kohteisiin ja valmiit setit

Eri kohteisiin laaja valikoima tarpeiden mukaisista punosmateriaaleista tarvittavilla ominaisuuksilla.

Asennusvalmiit setit tarvittaessa yhdistelmä eri materiaaleista valmiiksi leikattuihin mittoihin. Mittoihin leikatut punokset mahdollista toimittaa esipuristuttuina asennuksen helpottamiseksi.

Punostiivisteet

Punostiivisteet-esite

Grafiittipunostiiviste hiilikuituvahvikkeella 1400R

1400R-tiiviste muodostaa kiristettäessä homogeenisen massan, jonka läpi vuodot eivät pääse tunkeutumaan. Rakenteellisen hiilikuituvahvistuksen ansiosta tuotetta voi käyttää tihkumista estävinä päätyrenkaina tai sarjoina suurissa paineissa. Tiivistettä voi käyttää monipuolisesti erilaisissa tehtaiden pumpuissa ja venttiileissä. Tehokkaan tiivisteen ansiosta voit vähentää selvästi huuhteluveden kulutusta.

Yleiskäyttöpunostiiviste 1727

Pumppujen yleiskäyttötiiviste kestää erinomaisesti kemikaaleja. Monipuolista pumpputiivistettä voi käyttää muun muassa kaikenlaisissa vesi-, höyry-, kemikaali- ja liuotinkohteissa.

Chesterton on suunnitellut 1727-yleiskäyttöpunostiivisteen mahdollisimman monikäyttöiseksi yleiskäyttötiivisteeksi. Se sopii hyvin esimerkiksi kemianteollisuuteen sekä paperi- ja sellutehtaille.

PTFE -punostiiviste pumpuille ja venttiileille 1730

Chesterton 1730 on yleiskäyttöinen punostiiviste ja edullinen valinta erilaisiin kohteisiin. Se on kestävä ja taloudellinen. Tiiviste tarjoaa erinomaisen vuodonhallinnan, mikä puolestaan johtaa alhaisiin kunnossapitokustannuksiin. Tiiviste estää hyvin esimerkiksi lasittumista ja lämpövaurioita. Se on helppo leikata ja asentaa.

Kysy rohkeasti lisää myös muista Chesterton-punostiivistemalleista – palvelemme mielellämme!

377 CarbMax

Tiheä silikoniton hiilikuitupunos vaativiin kohteisiin. Hyvä vaihtoehto uusien sekä vanhojen pyörivien laitteiden vaikeisiin kohteisiin. Erinomainen kemikaalien sietokyky, vetolujuus ja lämmönjohtavuus.

Tehokkaat punostiivisteet pitkän tuotekehityksen tuloksena

Chesterton on tehnyt vuosikymmenten saatossa pitkän työn pumppujen ja muiden pyörivien laitteiden tiivistesuunnittelun parissa. Tiivisteet on testattu tarkkaan niin, että ne tarjoavat parhaan mahdollisen käyttöhyödyn. Laadukkaat punostiivisteet kestävät käyttöä, estävät vuotoja ja laskevat näin selvästi esimerkiksi pumppausjärjestelmien huolto- ja korjauskustannuksia.
Chesterton on edelläkävijä erilaisten punostiivisteiden käyttöikää pidentävien huuhtelunhallintajärjestelmien kehittäjänä. Valitse avullamme paras innovatiivinen punostiiviste juuri sinun yrityksesi ja laitteistosi tarpeisiin. Kysy rohkeasti lisää Chestertonin tasokkaista punostiivisteistä!

Minimoi vuodot ja kustannukset, maksimoi luotettavuus. Olemme aina valmiina kertomaan, miten se voidaan saavuttaa. Saat pitkän kokemuksemme laitteiden punostiivistyksen kehityksestä käyttöösi.