Laadukkaat punostiivisteet kaikkiin kohteisiin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KP-Teknik Oy tarjoaa täyden valikoiman Chesterton-punostiivisteratkaisuja pyöriviin ja staattisiin kohteisiin. Ratkaisut auttavat asiakaslaitoksia noudattamaan jatkuvasti tiukentuvia ympäristönsuojeluvaatimuksia ja pienentämään merkittävästi energian ja veden kulutusta.

Tehokkaat punostiivisteet pitkän tuotekehityksen tuloksena

Chesterton on tehnyt vuosikymmenten saatossa pitkän työn pumppujen ja muiden pyörivien laitteiden tiivistesuunnittelun parissa. Tiivisteet on testattu tarkkaan niin, että ne tarjoavat parhaan mahdollisen käyttöhyödyn. Laadukkaat punostiivisteet kestävät käyttöä, estävät vuotoja ja laskevat näin selvästi esimerkiksi pumppausjärjestelmien huolto- ja korjauskustannuksia.

Chesterton on edelläkävijä erilaisten punostiivisteiden käyttöikää pidentävien huuhtelunhallintajärjestelmien kehittäjänä. Valitse avullamme paras innovatiivinen punostiiviste juuri sinun yrityksesi ja laitteistosi tarpeisiin. Kysy rohkeasti lisää Chestertonin tasokkaista punostiivisteistä!

Minimoi vuodot ja kustannukset, maksimoi luotettavuus. Olemme aina valmiina kertomaan, miten se voidaan saavuttaa. Saat pitkän kokemuksemme laitteiden punostiivistyksen kehityksestä käyttöösi.

Ota yhteyttä