Polymeeritiivisteet EPS

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Chestertonin tasokkaat polymeeritiivisteet

Tuomme muiden Chestertonin laatutuotteiden ohella Suomeen myös polymeeritiivisteitä.

Kaikki Chesterton-polymeeritiivisteet on testattu käytännössä ja kehitetty huippuunsa vuosikymmenten saatossa.
Polymeeritiivisteet-esite

Hydrauliikka

Chesterton on tunnettu ja luotettu polymeeritiivisteiden valmistaja. Meidän kauttamme saat tiivisteet, jotka kestävät kovaakin käyttöä ja laskevat näin muun muassa huolto- ja korjauskustannuksia. Polymeeristä valmistetaan muun muassa Chestertonin laadukkaat hydrauliikkatiivisteet. Tiivisteissä ei ole kokorajoituksia, joten saat varmasti kauttamme sopivat polymeeritiivisteet kohteeseesi.
Hydrauliikkatiivisteet suunnitellaan laitekohtaisesti. Laadukkaaseen, polymeeristä valmistettuun hydrauliikkatiivisteeseen kannattaa panostaa, sillä se vähentää huoltojen ja korjausten tarvetta. Näin vältät tuotantoseisokit ja muut ongelmat.

Pneumatiikka

Myös Chestertonin pneumatiikkatiivisteet valmistetaan kestävästä polymeeristä. Saat kauttamme pneumatiikkatiivisteet, jotka lopettavat vuodot ja hillitsevät näin ongelmia. Korjauksia ja huoltoja ei tarvita samaan tapaan kuin monien muiden pneumatiikkatiivisteiden kohdalla.

Chesterton-tiivisteisiin kuuluu laaja valikoima erilaisia pneumaattisten kohteiden tiivisteitä. Kaikkia polymeeritiivisteitä yhdistää kestävyys ja ne tehdään aina laitekohteisesti mittatilaustyönä. Saat siis varmasti tiivisteen, joka istuu juuri sinun kohteeseesi ja tarpeisiisi!

Monipuoliset polymeeritiivisteet ovat varma tapa estää vuotoja.