Chestertonin tasokkaat polymeeritiivisteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuomme muiden Chestertonin laatutuotteiden ohella Suomeen myös polymeeritiivisteitä. Myymme ja toimitamme tuotteita Kymenlaakson, Uusimaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen, Keski-Suomen ja Savon alueelle.

Kaikki Chesterton-polymeeritiivisteet on testattu käytännössä ja kehitetty huippuunsa vuosikymmenten saatossa.

Pneumatiikka

Myös Chestertonin pneumatiikkatiivisteet valmistetaan kestävästä polymeeristä. Saat kauttamme pneumatiikkatiivisteet, jotka lopettavat vuodot ja hillitsevät näin ongelmia. Korjauksia ja huoltoja ei tarvita samaan tapaan kuin monien muiden pneumatiikkatiivisteiden kohdalla.

Chesterton-tiivisteisiin kuuluu laaja valikoima erilaisia pneumaattisten kohteiden tiivisteitä. Kaikkia polymeeritiivisteitä yhdistää kestävyys ja ne tehdään aina laitekohteisesti mittatilaustyönä. Saat siis varmasti tiivisteen, joka istuu juuri sinun kohteeseesi ja tarpeisiisi!

Hydrauliikka

Chesterton on tunnettu ja luotettu polymeeritiivisteiden valmistaja. Meidän kauttamme saat tiivisteet, jotka kestävät kovaakin käyttöä ja laskevat näin muun muassa huolto- ja korjauskustannuksia. Polymeeristä valmistetaan muun muassa Chestertonin laadukkaat hydrauliikkatiivisteet. Tiivisteissä ei ole kokorajoituksia, joten saat varmasti kauttamme sopivat polymeeritiivisteet kohteeseesi.

Hydrauliikkatiivisteet suunnitellaan laitekohtaisesti. Laadukkaaseen, polymeeristä valmistettuun hydrauliikkatiivisteeseen kannattaa panostaa, sillä se vähentää huoltojen ja korjausten tarvetta. Näin vältät tuotantoseisokit ja muut ongelmat.

Monipuoliset polymeeritiivisteet ovat varma tapa estää vuotoja. Kysy KP-Teknik Oy:n tiimiltä lisätietoja erilaisista tiivistevaihtoehdoista!

Ota yhteyttä