Laippa- ja tasotiivisteet tarvittaessa mittatilaustyönä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KP-Teknik Oy maahantuo luotettavasti Chestertonin laippa- ja tasotiivisteet sekä muut tiivisteet muun muassa teollisuuden tarpeisiin.

Saat kauttamme nopeasti ja kätevästi standardikokoiset laippatiivisteet useista eri materiaaleista valmistettuna. Toimitamme metallitiivisteet, kuten kampa- ja spiraalitiivisteet, suoraan varastostamme. 

 

Muista myös mittatilaustyönä tehdyt levytiivisteet!

Tilaa tasotiivisteet valmiiksi leikattuina

KP-Teknik Oy palvelee asiakkaitaan huipputeknologiaa hyödyntäen. Käytössämme on CAD-ohjattu tasotiivisteleikkuri, jonka avulla pystymme toimittamaan tasotiivisteet toiveidesi mukaan nopeana mittatilaustyönä. 

Kerro meille, minkälaiset tasotiivisteet tarvitset. Me lähetämme huippulaatuiset Chesterton-tasotiivisteet valmiiksi leikattuina pyytämissäsi mitoissa nopeasti ja edullisesti.

Kestävät Chesterton-tasotiivisteet

Tasotiivisteiden valinnassa on otettava huomioon esimerkiksi tiivistettävä kohde, lämpötila, paine ja monet muut tekijät. Me autamme sinua valitsemaan sopivan tiivisteen Chesterton-tiivisteiden kattavasta valikoimasta. 


Miksi valita Chesterton-tiiviste? Laadukkaaseen tiivistämiseen panostaminen säästää pitkällä aikavälillä sekä rahaa että aikaasi, sillä säästät huolto- ja korjauskuluissa.

Chesterton-tiivisteet on kehitetty ja testattu kestämään käyttöä. Esimerkiksi niin kutsuttu Chesterton Live Loading -tekniikka – joka merkitsee käytännössä muuttuvan kuormituksen tekniikkaa – on nykyään maailmanlaajuinen standardi pitkäaikaisille ja kestäville tasotiivisteille. Tekniikkaa käytti ensimmäisenä Chesterton.

Tiivistevaihtoehdot

Laippa- ja tasotiivisteiden valinnassa kannattaa käyttää apuna asiantuntijaa.

Ota yhteyttä